Artificial Intelligence en logistiek: kansen en mogelijkheden

Artificial Intelligence en logistiek: kansen en mogelijkheden

Date/Time
Date(s) - 02/02/2023
2:30 pm - 6:00 pm

AI Center op de High Tech Campus

Categories


Graag nodigen we je uit voor het evenement ‘Artificial Intelligence en logistiek: kansen en mogelijkheden’ op donderdag 2 februari a.s. op de High Tech Campus, HTC 5, in Eindhoven.Het programma geeft een beeld van de AI-activiteiten op de High Tech Campus en legt een verbinding tussen AI-toepassingen en de logistieke sector door presentaties over concrete voorbeelden uit de praktijk en over de mogelijkheden van AI voor de logistiek.Tijdens deze middag zullen we de meerwaarde van innovatie op AI-gebied tonen, inspireren met resultaten en toepassingen uit de praktijk en de toepassing van AI-innovatie voor de logistiek verkennen. Bovendien zal er volop gelegenheid zijn voor deelnemers uit de AI-community en partijen uit de logistieke sector om met elkaar te netwerken.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:14.30-15.00        Inloop en registratie15.00-15.10        Welkom en inleiding door Remco Buurman, directeur NDL (met aandacht voor ontwikkelingen in de logistiek)15.10-15.30        Introductie AI Innovation Center op de High Tech Campus door Paul van Son, Innovation Manager HTC15.30-15.50        AI-toepassingen in de logistiek door John Adriaensen, Head of IT Benelux & Nordics DHL Supply Chain15.50-16:45        Pitches door AI-startups uit het ecosysteem van de High Tech Campus:

  • Datacation: AI for optimalisation in logistics (o.a. lichtplannen, warenhuizen, routeplanning optimalisaties voor pakketbezorgers en schepen)
  • Noosware: “Noos Open for Logistics” service, which is an open source cloud-based platform with a no-code dashboard for orchestrating robots in warehouses
  • TwentyNext

Discussie over pitches met panel logistieke experts:

  • John Adriaensen, Head of IT Benelux & Nordics DHL Supply Chain;
  • Martijn Kleij, COO DPD Netherlands;
  • Toine van Gils, Managing Directeur Vos Logistics solutions

17:00 -18:00      NetwerkborrelMet vriendelijke groet,AI Innovation Center, NDL en BOM.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.