Canadese Lake City Secondary School Tour Band in Amsterdam

Canadese Lake City Secondary School Tour Band in Amsterdam

Date/Time
Date(s) - 12/03/2023
5:00 pm - 5:45 pm

Westerkerk

Categories No Categories


In maart is de Canadese Lake City Secondary School Tour Band uit Williams Lake, British Columbia in Europa voor hun 2023 tour.

Canadian Concert in Amsterdam

In Nederland geven ze een concert in Amsterdam in de Westerkerk. Zij zullen met hun diverse repertoire, van muziekstukken uit populaire films tot aan ballads, u meenemen in hun muzikale reis door Europa.

De Lake City Secondary School Tour Band uit Williams Lake in Canada bestaat uit studenten tussen de 13 en 18 jaar. Ze hebben al op verschillende plekken over de gehele wereld opgetreden, onder andere in Duitsland, Italië en Oostenrijk. Ze kijken na de COVID periode heel erg naar uit om weer internationaal op te treden en hun diverse repertoire naar Europa te mogen brengen, dit maal in Nederland en België. Dit zullen zij doen onder leiding van Laura Eilers, de band dirigent, die inmiddels al tien jaar lang deze positie bekleed. Laura haalt veel plezier uit het delen van muziek met de community en stimuleert haar leerlingen dan ook om mee op reis te gaan voor diverse optredens. Om dit te realiseren beheert ze diverse fonds wervende initiatieven waarmee zij de leerlingen elke twee jaar deze kans mooie biedt.

Praktische informatie

  • Wanneer: Zondag 12 maart 2023
  • Deuren open: 16:30 uur
  • Start concert: 17:00 uur
  • Einde concert: 17:45 uur
  • Locatie: Westerkerk
  • Adres: Prinsengracht 279, 1016 GW Amsterdam

Wilt u bij dit concert aanwezig zijn? Dat kan!
Bestel nu kosteloos uw toegangskaarten!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.