Bouw mee aan een beter Nederland met CGI

Bouw mee aan een beter Nederland met CGI

Bij CGI werken we in opdracht van Rijkswaterstaat aan gave projecten. Hiervoor zoeken we collega's die aan het begin van hun loopbaan staan én ervaren experts die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wil jij werken aan de veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Samen met Rijkswaterstaat (RWS) werken we in een innovatieve omgeving aan projecten die de veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid van Nederland verbeteren. Thema’s waaraan CGI graag een substantiële bijdrage levert. En dat kan, want ICT is ook bij RWS onmisbaar: informatievoorziening is immers essentieel bij efficiënt watermanagement, verkeersmanagement, assetmanagement en beheer. We helpen RWS met onze technische expertise op diverse onderwerpen, waaronder werkplekbeheer, Big Data, projectleiding, IT-networking en Cloud. De applicaties en platformen van RWS variëren van de website en het intranet tot specialistische applicaties voor de planning van sluizen, heffing naar aanleiding van de Waterwet en de ontsluiting van sensordata van bruggen en ligplaatsen. Onze expertise zorgt ervoor dat RWS de platformen en applicaties makkelijker meervoudig kan gebruiken.

 

Voor onze werkzaamheden – met name voor beheer- en applicatiewerkzaamheden voor Rijkswaterstaat Applicatie- en Platformdiensten (RAP) – zoeken we tientallen nieuwe collega’s. Professionals onder meer op het gebied van informatiediensten, zowel technische als applicatiemanagement diensten en het ontwikkelen van modulaire gestandaardiseerde bouwstenen in Blueriq en Mendix en Cybersecurity.

Lees meer.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.