Handelsmissie Canada Eiwittransitie

Handelsmissie Canada Eiwittransitie

Is uw bedrijf actief op het gebied van innovatieve plantaardige voedingsmiddelen? En wilt u internationale samenwerkingen en markten verkennen? Ga dan van 31 oktober tot en met 3 november mee met de Handelsmissie Eiwittransitie naar Canada. Tijdens de missie bezoekt u het allereerste internationale 'Plant Forward' evenement in Toronto en krijgt u een introductie in de proteïnesector in Canada.

Toronto

De vraag naar plantaardig voedsel neemt toe. Dit biedt mogelijkheden voor technologieleveranciers, voedselproducenten, retailers, foodservice-exploitanten en merken om de consument van beter én inspirerend voedsel te voorzien. Consumenten zoeken ook zelf naar gezondere en duurzamere alternatieven. Daarnaast eten ze meer plantaardige voeding.

 

Voor wie?

Wilt u de Canadese markt leren kennen? Of bent u al actief in Noord-Amerika en wilt u uw netwerk uitbreiden? Dan biedt de Nederlandse Handelsmissie Eiwittransitie naar Canada u volop kansen. Tijdens deze 5-daagse handelsmissie bezoekt u inspirerende bedrijven. Maar u neemt ook deel aan netwerkevenementen met mogelijke handelspartners.

Bezoek aan internationaal evenement Plant Forward

2 dagen van de handelsmissie staan in het teken van het eerste internationale evenement Plant Forward. Op dit evenement is er veel aandacht voor Canadese plantaardige ingrediënten, voedselvoorziening en innovatie. Wat kunt u verwachten op Plant Forward? Het evenement:

  • toont de kracht en integriteit van de Canadese geïntegreerde toeleveringsketen;
  • toont duurzaamheidsinitiatieven en de laatste innovaties in Canadese gewassen en ingrediënten;
  • biedt inzichten van pionierende bedrijven die Canada kozen als hun favoriete plek om te investeren in plantaardige innovatie.

Tijdens het evenement komt u in contact met voedselproducenten, telers, kwekers, investeerders, onderzoeksinstellingen en de Canadese overheid.

Waarom meedoen?

Tijdens de missie doet u mee aan het internationale evenement Plant Forward. Aanvullend bezoekt u verschillende inspirerende bedrijven en krijgt u introducties in de eiwitsector.

Meedoen en kosten

Meld u aan via de Oost NL portal. Oost NL is lead partner van GO4EXPORT.

Deelname aan deze Handelsmissie Eiwittransitie is gratis, maar registratie via het formulier is verplicht. De volgende kosten zijn voor rekening van de deelnemers:

  • Reiskosten naar Toronto;
  • Verblijfskosten in Toronto;
  • Toegangskaart voor het Plant Forward International Event ($ 950 CAD).

Organisatie

Deze handelsmissie wordt georganiseerd door Oost NL als lead partner van GO4EXPORT, in samenwerking met RVO, Trade & Innovate NL Network, Topsector Agro & Food, de ambassade van Canada in Nederland, de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden en het consulaat-generaal in Canada, Proteïne Industrie Canada, Het Proteïne Cluster en Foodvalley.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze missie? Neem dan contact op met:

Belqis Askaryar, Project manager Trade Development Oost NL
T: 06 149 795 34
M: [email protected]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.